Hotel & omgeving

Hanze Hotel Zwolle

In het historische centrum van de vestingstad Zwolle.

In een prachtig monumentaal pand in het historische centrum van de vestingstad Zwolle is het Hanze Hotel gevestigd. Het hotel is zowel met het openbaar vervoer als met de auto uitstekend te bereiken. Treinstation Zwolle ligt op 15 minuten loopafstand en tegenover het hotel is een parkeergarage. Bij Las Rosas, het tapasrestaurant op de begane grond, staan heerlijke tapas op de kaart.

Vanuit de kamers is er een mooi uitzicht op de binnenstad of over de stadsgracht. Tevens liggen er complementaire flesjes fris en water op de kamer klaar. Met de fietsen die je bij het hotel kan huren kun je Zwolle extra goed verkennen.

Gezien de locatie middenin het centrum is er een mogelijkheid dat u enige overlast ondervindt van het activiteiten in de binnenstad, het opbouwen van de markt en het uitgaansleven.

Hotel Kamers

Hanze Hotel Zwolle beschikt in totaal over 11 kamers.

Het hotel beschikt over 6 standaardkamers, 4 comfortkamers en 1 driepersoonskamer, allen gelegen op de 2e etage (comfortkamers) en 3e etage (standaardkamers en driepersoonskamer) van het pand. De kamers zijn enkel bereikbaar met trappen, er is geen lift. Alle kamers zijn voorzien van een eigen badkamer met ligbad of douche, heerlijke bedden, flatscreen tv, Illy espresso apparaat, waterkoker en flesjes frisdrank.

Inchecken is mogelijk tussen 14.00 uur en 21:30 uur (latere check-in mogelijk in overleg). Check-out is op doordeweekse dagen om 11.00 uur en in het weekend om 12.00 uur.

Eten & Drinken

Hanze Hotel Zwolle beschikt over lunch & diner mogelijkheden.

Een heerlijk ontbijt, welke iedere dag vers wordt aangeleverd. Maandag t/m zaterdag is het ontbijt gereed van 8.00-10.00 uur in onze receptie ruimte. Op zon- en feestdagen is het ontbijt gereed van 9.00-11.00 uur. Er zijn koffie-en thee faciliteiten aanwezig, waar u tijdens het ontbijt onbeperkt gebruik van kan maken.

Het ontbijt bestaan uit: 3 broodjes en 1 croissantje
De belegsoorten: ham, kaas, filet americain, ei, brie, sla, komkommer, tomaat, mosterd-dille dressing, boter, jam, nutella.
Drank: verse jus.

In het eigen Spaanse tapasrestaurant op de begane grond staan mediterrane gerechten op het menu. Waar Spaanse passie en Zwolse gezelligheid met succes zijn samengesmolten. Geniet van onze authentieke mediterrane gerechtjes en heerlijke, karakteristieke wijnen in een fraaie ambiance, middenin het historische centrum van Hanzestad Zwolle. De keuken is dagelijks geopend van 11.00 uur s’ochtends tot 23.00 uur s’avonds.
Las Rosas Tapas

Omgeving

Een perfecte startpunt om de stad Zwolle te bezoeken.

Vanaf het Hanze Hotel is het stadscentrum eenvoudig te voet bereikbaar. Op vrijdagochtend en zaterdag kunt u de markt bezoeken. Museum de Fundatie, Librije, boekhandel Waanders, een bioscoop en een winkelstraat vindt u op loopafstand. Het hotel is goed bereikbaar, de snelweg bevindt zich op slechts 5 minuten van het hotel, parkeren is mogelijk in de tegenovergelegen parkeergarage. Het treinstation Zwolle ligt op 15 minuten loopafstand. Naast het hotel is een fietsenstalling (bewaakt tijdens openingstijden winkels).

Het Hanze Hotel is het perfecte startpunt om de stad Zwolle te bezoeken. De lange geschiedenis van de voormalige vesting- en Hanzestad is overal nog goed terug te zien. Het historie wordt goed bewaard, maar uiteraard gaat Zwolle ook met haar tijd mee. Dit is bijvoorbeeld te zien aan de moderne koepel die bovenop Museum de Fundatie te zien is. Alle bezienswaardigheden liggen op loopafstand van het hotel. In het gezellige centrum zijn diverse leuke winkels, boetieks, cafés en restaurants te vinden. Shopliefhebbers zullen zeker slagen. Een aanrader is het bezoeken van de wekelijkse markt die op vrijdagochtend en zaterdag plaatsvinden.

Boek vandaag nog online en kijk uit naar een prachtig monumentaal pand in het historische centrum van de vestingstad Zwolle

Reserveren info@hanzehotel.com

Hanze Hotel
Impressie

Hanze Hotel
Omgeving

Hanze Hotel
Google Maps

Hanze Hotel
Hoteliers